С кадри,  които провокират дискусии в мрежата, Лили Иванова обяви

...
С кадри,  които провокират дискусии в мрежата, Лили Иванова обяви
Коментари Харесай

Как се трият от 10 до 30 г. с фотошоп: Лили опна бръчки, Гери-Никол с дупе, което не съществува, Нора плаши без грим…

С фрагменти,  които предизвикат полемики в мрежата, Лили Иванова разгласи тазгодишното си турне. Изпълнителката театралничи с нереално гладка кожа. Разбира се, не е нужно човек да схваща от разкрасителни стратегии, с цел да види, че такива са употребявани. Снимките са обработени изцяло, тъй като даже дланите на Лили наподобяват на тези на 20 годишно момиче. След поредност от изявления в медийното пространство, остри нападки от страна на почитателите Лили отстрани фотосите.

Ефектът се трансформира в недостатък наскоро и при певицата Джена . В Instagram тя пусна видео с филтър - метод да замъгли изображението, да му придаде искра, да скрие даже петънцата по кожата. Включена камера онлайн обаче сподели остри черти, бръчки, издължено лице. Последователите й разпространиха и колаж с двете визии, за  да потвърдят, че е употребена стратегия за подмладяване.

Снимките на Нора Недкова са най-яркия образец за несполучливо употребен фотошоп. В предишното нейни почитатели споделиха фрагменти, които не са обработвани с спомагателни стратегии. На тях е бледа, подпухнала и надалеч няма остро изразени скули,  които сама си рисува посредством разнообразните резултати. Една от най-големите изцепки за подправено дупе бе видяна от другари на Нора в мрежата, които скоростно разпространиха действителна и „ пипнат “ фотография.

Царица в правене на идеалното дупе е Гери-Никол . Тя неведнъж е осмивана поради пипнатите си фотоси. Дупе което не съществува показва и именитата плеймейтка Златка Димитрова.  След години тренировки обаче хубавицата спря и през днешния ден разгласява единствено това, което отразява действителността.

Смях провокират фотосите и на Джулиана Гани от предишното. Моделката е  щракната без грим. Липсват дългите екстеншъни, изкуствените мигли, наситените сенки и руж. Снимките нямат нищо общо с тези, които качва самата Джулиана Гани.

Фен на фотошопа е и някогашната другарка на Валери Божинов - Биляна дол. Тя стана за срам, откакто се появиха фотоси на които колената и са невидими. С комизъм са признати и фотосите на Биляна Лазарова, която злоупотребява с филтрите, с цел да изглади кожата си. Оцветява веждите  си и потъмнява част от фрагмента, с цел да наподобява по-слаба.

Същите ходове подхваща поп-фолк изпълнителката Анджелина. Тя уголемява бюста и дупето си, а зоната на лицето поправя частично. Щерката на поп-фолк изпълнителката Анелия се прави на по-слаба, Сузанита усилва бюста, писа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР